• تاریخ انتشار : 1402/08/23 - 11:43

پیام تبریک رئیس دانشکده توانبخشی به مناسبت روزکتابدار

دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی، رئیس دانشکده در پیامی روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار را تبریک گفت.

,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی در پیامی روز 24  آبان ‌ماه روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

کتاب و نگارش همواره اصلی‌ترین نقش در رشد و بالندگی حیات اجتماعی بشر را بر عهده داشته است. بیشک تأثیر ژرف کتاب در اعتلای فرهنگ جوامع و سرعت بخشیدن به پیشرفت آن، انکارناپذیر است، بطوری که نمی توان پیشرفت جوامع را، بدون توجه به مقوله کتاب و کتابخوانی متصور شد. از این رو، مقوله کتاب و کتاب خوانی، از حیطه های قابل توجه فرهنگی است که ترویج آن در جامعه ضرورتی انکارناپذیر است. هر قدر فرهنگ کتابخوانی درجامعه گسترش یابد، فرهنگ عمومی افراد نیز تعالی می‌یابد

24  آبان ماه در تقویم کشور به نام «روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار» نامگذاری شده و شروع هفته کتاب  و کتابخوانی است.  اینجانب فرارسیدن این روز را به همه تلاشگران این عرصه به و یژه همکاران گرامی کتابخانه دانشکده تبریک گفته و از تلاش‌های خالصانه این عزیزان ،  تقدیر و تشکر می کنم.

دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی

رئیس دانشکده توانبخشی