1. تدوین برنامه عملیاتی 4 ساله 1404-1400در حوزه مالی و اداری دانشکده براساس نقشه علمی دانشگاه و رهنمود تعیین شده در بالا توسط رئیس محترم دانشگاه بویژه با عملی نمودن برنامه های حوزه آموزش و پژوهش ، دانشجویی، فرهنگی دانشکده.
2. رعایت صرفه و صلاح و مقررات مالی و معاملاتی دانشگاه در تامین و خرید تجهیزات مورد نیاز دانشکده.
3. هماهنگی و همکاری با سایر معاونت ها برای عملیاتی نمودن حضور اعضاء هیئت علمی در بیمارستانها.
4. هماهنگی و هم افزائی با سایر معاونت ها دانشکده برای تسهیل در ایجاد شرکت های دانش بنیان در حوزه های مورد نیاز با توجه به برنامه 4 ساله دانشکده.
5. تسهیل در ایجاد ارتباط با صنعت و بویژه با تهیه آئین نامه های مالی مورد نیاز.
6. تسهیل در جذب کمک های سازمان های مردم نماد برای تحقق اهداف دانشکده در حوزه های ذیربط با تهیه آئین نامه های مورد نظر.
کتابخانه دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با هدف بهروزرسانی منابع و ارتقای بهرهوری فضای مطالعاتی، فرآیند وجین کتابهای فرسوده، تکراری و منابع کماستفاده را با دقت و نظم به پایان رساند.
به مناسبت فرارسیدن سال نو، جمعی از مسئولان دانشکده توانبخشی، ۱۷ فروردین ۱۴۰۴، با حضور در دانشکده پزشکی، با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از دانشگاهیان دیدار و گفتوگو کردند.
با هدف تجدید دیدار، تقویت همدلی و پاسداشت سنتهای نیک ایرانی، روز شنبه 16 فروردین 1404 به مناسبت فرارسیدن سال نو، دیدار نوروزی خانواده بزرگ دانشکده توانبخشی با حضور گرم و صمیمانه اعضای هیئت علمی، مسئولان و کارکنان در سالن شورا برگزار شد.
دکتر ارسلان قربان پور، عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران تهران ضمن پیوستن به پویش نه به تصادف با بیان اینکه در سال 1403 میزان مصدومیت ناشی از تصادفات در مقایسه با سال پیش از آن 6 درصد افزایش یافته است گفت: متاسفانه درصد بالایی از مصدومان تصادفات نیازمند خدمات فیزیوتراپی به دلیل مشکلات حرکتی و معلولیت هستند که هزینه های زیادی را به فرد و نظام سلامت و کشور وارد می کند.
دکتر جلال بختیاری، عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره مشکلات گفتار درمانی حادثه دیدگان در تصادفات توضیح داد و از همه دعوت کرد به پویش نه به تصادف بپیوندند.
به مناسبت روز جهانی شنوایی (۳ مارس – ۱۳ اسفند)، گروه شنواییشناسی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری انجمن علمی دانشجویی شنواییشناسی، اقدام به برپایی غرفه توانمندی و دستاوردهای علمی و همچنین برگزاری غربالگری شنوایی در دو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی تهران کرد. این برنامهها با هدف ارتقای آگاهی عمومی و ارائه خدمات تخصصی در حوزه سلامت شنوایی برگزار شد.
کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشکده توانبخشی، جلسه ماهیانه خود را با هدف معرفی اعضای دوره جدید، تشکیل کارگروهها و تدوین اهداف و برنامههای راهبردی برگزار کرد. این نشست که در مرکز هستههای نوآوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، فرصتی برای هماندیشی و برنامهریزی در راستای ارتقای فرآیندهای آموزشی فراهم کرد.