• تاریخ انتشار : 1403/07/03 - 13:16

پنجمین همایش دو سالانه اختلال پردازش شنوایی

پنجمین همایش دوسالانه اختلال پردازش شنوایی روزهای ۲ و ۳ آبان ۱۴۰۳ تالار دکتر غرضی بیمارستان میلاد تهران برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشکده توانبخشی، پنجمین همایش دوسالانه اختلال پردازش شنوایی؛ ارزیابی و توانبخشی با محوریت سالمندی روزهای ۲ و ۳ آبان ۱۴۰۳ تالار دکتر غرضی بیمارستان میلاد تهران برگزار می شود.

همایش با شناسه آموزش مداوم  ۲۱۳۰۳۶ و دارای ۱۰ امتیاز آموزش مداوم حضوری  برای تخصص های شنوایی شناسی، گفتاردرمانی، کاردرمانی، گوش و‌ حلق و بینی و روانپزشکی، همچنین ۷ امتیاز برای رشته های مغز و اعصاب، علوم اعصاب، پزشک عمومی ‌و خانواده، سالمند شناسی، سلامت سالمندی، پرستاری سالمندی و بهداشت سالمندیمی باشد.

برنامه همایش شامل ارائه سخنرانی ها و پوستر های منتخب، پنل های تخصصی با حضور اساتید برجسته، کارگاههای آموزشی و نمایشگاه تجهیزات شنوایی و کمک شنوایی  می باشد.

• گروه خبری : شنوایی شناسی,ویژه دانشگاه