معرفی
دانشکده توانبخشی در سال 1344 در دانشگاه علوم پزشکی تهران تاسیس شد و از آن به بعد در جهت تثبیت، توسعه، رشد و تعالی برنامه ها و رشته های مختلف توانبخشی تلاش شده است. این دانشکده، ارتباطات و همکاری های گسترده وشایان توجهی با دانشکده ها و مراکز درمانی و بیمارستانی دانشگاه دارد.
اعضای هیئت علمی دانشکده خود را متعهد می دانند که محیطی حمایتی، صمیمی و دوستانه فراهم کنند که در آن همه دانشجویان فرصت یادگیری حرفه های مختلف توانبخشی را با آموزشی غنی و به روز تجربه کنند.
ماموریت
- اقدام در جهت ارتقاء جایگاه آموزشی، پژوهشی دانشکده توانبخشی در سطح کشور و منطقه
- تدوین برنامه عملیاتی چهارساله 1404 -1400 بر اساس نقشه علمی دانشگاه
- تلاش جدی در زمینه های مختلف بین المللی سازی و تمهید شرایط مناسب تر جذب دانشجوی بین المللی
- فراهم نمودن عادلانه و بهینه شرایط و فرصت ها برای فعالیت های آموزشی و پژوهشی همه اعضای هیات علمی و دانشجویان
- اجرای ارزشیابی برنامه های آموزشی و اعضای هیات علمی و ارزیابی فراگیران طبق شیوه نامه های مصوب
- تلاش در جهت نیل هرچه سریعتر به دانشگاه نسل سوم و چهارم
- پیگیری حضور فعال و جدی اعضای هیات علمی و فراگیران در بیمارستان ها و درمانگاه ها و استفاده از فضاهای بالینی به عنوان عرصه اصلی آموزش و پژوهش
- توجه خاص به ارتقای کرامت نیروی انسانی همراه با افزایش بهره وری و مهارت های ارتباطی کارکنان
- صیانت از منابع فیزیکی و مالی، خلق منابع جدید مالی و مدیریت هزینه ها
چشم انداز
دانشکده توانبخشی عهده دار تربیت دانش آموختگان خلاق، توانمند، کوشا، متعهد به اخلاق حرفه ای و پاسخگو می باشد که بتوانند با بهره مندی از دانش روز، خدمات مورد نیاز در سطوح مختلف وانبخشی در نظام سلامت با محوریت عدالت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ارائه دهند. در ضمن انجام پژوهش های بنیادی و کاربردی و ترجمان دانش آن ها برای پاسخگویی به جامعه با تاٌمین امکانات و تجهیزات و توانمند کردن اساتید و دانشجویان چشم انداز این دانشکده می باشد.
مطالب اخیر
15دی ماه 1403
گامی برای رفع چالشها
روز چهارشنبه، 12 دی ۱۴۰۳، نشست مهمی با حضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر محمود شیرزاد، عضو هیئت علمی دانشگاه در دانشکده توانبخشی برگزار شد. این جلسه که با مشارکت اعضای هیئت علمی دانشکده توانبخشی ترتیب یافت، با هدف بررسی دغدغهها، شناسایی چالشها و ارائه راهکارهایی برای ارتقای وضعیت دانشکده برگزار شد.
15دی ماه 1403
نشست معاون بینالملل دانشگاه با هیئترئیسه دانشکده توانبخشی
با هدف بررسی چالشها و بهبود همکاریهای بینالمللی با دانشگاه سبطین، جلسه ای با حضور دکتر کوروش جعفریان معاون بین الملل دانشگاه و هیئت رئیسه دانشکده توانبخشی برگزار شد.
12دی ماه 1403
اجرای طرح پایش و مراقبت جامع از دانشجویان جدید دانشکده توانبخشی
به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و با همکاری معاونت های دانشجویی و آموزشی دانشکده، طرح پایش و مراقبت جامع از دانشجویان ورودی 1403 اجرا شد.
11دی ماه 1403
ترسیم چشمانداز ۴ ساله دانشکده توانبخشی در نشست هیئت رئیسه
نشست بررسی چشمانداز ۴ ساله دانشکده توانبخشی با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی، رئیس دانشکده، و اعضای مرتبط، روز دوشنبه ۱۰ دیماه ۱۴۰۳ در سالن شورا برگزار شد. در این نشست، برنامههای حوزههای آموزشی، پژوهشی، بالینی، بینالملل و فرهنگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
11دی ماه 1403
مراسم تودیع و معارفه معاون مالی و اداری دانشکده توانبخشی برگزار شد
مراسم تودیع دکتر سید محسن میر، معاون پیشین مالی و اداری دانشکده توانبخشی، و معارفه محمدحسین امراللهی بهعنوان معاون جدید مالی و اداری، با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی و جمعی از کارکنان و اعضای هیئت علمی در دانشکده توانبخشی برگزار شد.
11دی ماه 1403
وبینار چگونه یک طرح توسعهای طراحی کنیم برگزارشد
مرکز توسعه آموزش دانشکده توانبخشی با هدف توانمندسازی اعضای هیئت علمی در تدوین طرحهای نوآورانه آموزشی، وبینار «چگونه یک طرح توسعهای طراحی کنیم؟» را با سخنرانی سرکار خانم دکتر مریم نسیمی در روز دوشنبه ۱۰ دیماه 1403 برگزار کرد.
5دی ماه 1403
انتصاب دکتر سید محسن میر به سمت مشاور رئیس دانشکده در حوزه توسعه
دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی در حکمی، دکتر سید محسن میر را به سمت مشاور رئیس دانشکده در حوزه توسعه منصوب کرد.
5دی ماه 1403
انتصاب محمدحسین امراللهی به سمت سرپرست معاونت اداری و مالی دانشکده توانبخشی
دکتر حمید چوبینه معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی دانشگاه، در حکمی محمدحسین امراللهی را به سمت سرپرست معاونت اداری و مالی دانشکده منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر سید محسن میر، معاون پیشین قدردانی کرد.