• تاریخ انتشار : 1402/06/22 - 09:50

در شورای پژوهشی دانشکده

سقف بودجه طرح های پژوهشی افزایش یافت

نشست شورای پژوهشی دانشکده در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

شورای پژوهشی دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، شورای پژوهشی دانشکده سه شنبه 21 شهریور 1402، با حضور دکتر حمید دالوند معاون پژوهشی دانشکده و سایر اعضا در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر دالوند ضمن عرض قدردانی از همه گروه های آموزشی برای همکاری با معاونت، به بیان توضیحاتی در خصوص برگزاری کارگاه های از ایده تا محصول در دانشکده توانبخشی پرداخت.

وی در ادامه در خصوص سقف بودجه های پژوهشی سال 1402 و پیشنهاد افزایش آن برای طرح های پژوهشی توضیحاتی ارائه کرد.

این نشست با تبادل نظر حاضرین در خصوص موارد مطرح شده و  ایجاد تغییراتی در سقف پرداخت بودجه طرح های پژوهشی پایان یافت.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی
نویسنده

شورای پژوهشی دانشکده شورای پژوهشی دانشکده شورای پژوهشی دانشکده شورای پژوهشی دانشکده شورای پژوهشی دانشکده شورای پژوهشی دانشکده