1- تدوین برنامه عملیاتی چهارساله 1404-1400 معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده در راستای برنامه های دانشگاه
2- توجه خاص به ارتقای کرامت نیروی انسانی همراه با افزایش بهره وری و مهارت های ارتباطی کارکنان
3- ارتباط با معاونت آموزشی در جهت افزایش مهارت های ارتباطی و تعهد حرفه ای در دانشجویان مقاطع مختلف
4- فراهم سازی زمینه مناسب و تلاش جدی در زمینه افزایش امید به آینده در دانشجویان با همفکری تمامی اعضای هیئت علمی و کارکنان
5- همکاری با سایر نهادهای فرهنگی داخل و خارج دانشکده در برگزاری مناسبت های مذهبی و ملی
6- برنامه ریزی در جهت ایجاد محیطی شاد و نشاط انگیز برای اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان عزیز
چشم انداز
رسالت این معاونت، تلاش برای ارتقاء سلامت جسماني، رواني و رشد و بالندگي فرهنگي و اجتماعي دانشجویان در كنار آموزش هاي تخصصي با در نظر داشتن كرامت انساني و ارزش هاي فرهنگ اسلامي- ایرانی است.
در این مراسم، رئیس دانشکده، ضمن تسلیت سانحه اخیر بندرعباس و درگذشت یکی از دانشآموختگان دانشکده، به اهمیت مسئولیتهای دانشجویان و جایگاه برجسته رشتههای توانبخشی در جامعه پرداخت و از برگزاری شصتمین سالگرد تأسیس دانشکده در هفته آینده خبر داد.
به مناسبت روز دختر، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده توانبخشی با همکاری دفتر نمایندگی نهاد رهبری، روز سهشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ برنامهای شامل مسابقه، فعالیتهای ورزشی و گرفتن عکسهای یادگاری و بریدن کیک برگزار کرد. این برنامه با استقبال دانشجویان همراه شد و روزی خاطرهانگیز را در فضای دانشکده رقم زد.
دکتر سید احمدرضا خاتونآبادی، رئیس دانشکده توانبخشی، با صدور پیامی، حادثه دلخراش انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس را تسلیت گفت و با خانوادههای داغدار و آسیبدیدگان ابراز همدردی کرد.
در راستای ارتقای کیفیت خدمات اداری و توسعه زیرساختهای دانشکده توانبخشی، جلسه شورای اداری با ارائه گزارش عملکرد معاونت مالی و اداری و تبادل نظر پیرامون مسائل کارکنان برگزار شد.
در آستانه هفته سلامت، دکتر زینت آشناگر، استادیار گروه فیزیوتراپی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر اهمیت مراقبت از سلامت اسکلتی عضلانی مادران تأکید کرد و گفت: چه مادران خانهدار و چه مادران شاغل، بهدلیل مسئولیتهای چندجانبهای که بر عهده دارند، در معرض اختلالات شدید اسکلتی عضلانی قرار میگیرند. این موضوع اهمیت بالایی دارد چرا که نه تنها سلامت خود مادران، بلکه کیفیت زندگی خانواده و اطرافیان آنها نیز تحت تأثیر قرار میگیرد. وی ادامه داد: متأسفانه بسیاری از اختلالات اسکلتی عضلانی که در مراحل اولیه به سادگی با روشهایی چون فیزیوتراپی قابل درمان هستند، نادیده گرفته میشوند و در نهایت به مشکلات مزمن، نیاز به جراحی یا تزریقهای درمانی میانجامند. دکتر آشناگر تأکید کرد: تمرینات فیزیکی، حرکات اصلاحی و درمانهای فیزیوتراپی نه تنها زمان زیادی از فرد نمیگیرند، بلکه با پیشگیری از مزمن شدن آسیبها، در حقیقت به صرفهجویی در زمان و هزینه منجر میشوند.
وی با اشاره به تصورات نادرست درباره منشأ آسیبهای اسکلتی عضلانی گفت: بسیاری از مردم گمان میکنند این آسیبها تنها بر اثر ضربه یا تروما ایجاد میشوند، در حالی که