سی و نهمین نشست شورای معاونت بینالملل برگزار شد
در سی و نهمین نشست شورای معاونت بینالملل، از زحمات دکتر قهرمان معاون پیشین بین الملل دانشکده قدردانی شد.
به گزارش سینا رسانه دانشکده توانبخشی، این جلسه روز سه شنبه مورخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده و اعضای شورای بین الملل در سالن شورای دانشکده برگزار شد. در ابتدا نشست معاونت بین الملل دانشکده از زحمات دکتر قهرمان، معاون پیشین، با اهدا لوح و هدیهای به رسم یادبود قدردانی کرد. دکتر خاتون آبادی ضمن تأکید بر اخلاق، منش و توانمندیهای دکتر قهرمان، اظهار داشت که معاونت بینالملل در گذشته بهخوبی پایهگذاری شده و امید است مسیر پیشرفت آن ادامه یابد.
سپس دکتر مسعود خرمینژاد معاون بین الملل دانشکده توانبخشی گزارشی از اقدامات انجامشده در معاونت ارائه کرد؛ وی به مشورتهای صورتگرفته با اساتید و بررسی تفاهمنامههای بینالمللی اشاره کرد و افزود که ارزیابی وضعیت منطقهای در رشتههای توانبخشی آغاز شده و تاکنون اطلاعات کشورهای عراق و پاکستان گردآوری شده است. در مرحله بعد، کشورهای عمان و تاجیکستان نیز مورد بررسی قرار خواهند گرفت. او از اعضای شورا خواست در صورت داشتن اطلاعات تکمیلی، آن را در اختیار معاونت قرار دهند تا در راستای توسعه همکاریهای بینالمللی مورد استفاده قرار گیرد. وی ادامه داد که بازخورد فارغالتحصیلان بینالمللی دانشکده دریافت شده و با توجه به نظرات مثبت آنها، مقرر شده است که این بازخوردها به متقاضیان جدید ارائه شود تا انگیزه بیشتری برای تحصیل در دانشکده داشته باشند.
موضوع برگزاری دورههای آموزشی در عراق نیز در این نشست مطرح شد که معاون بین الملل گزارشی از نشستهای برگزارشده در این زمینه ارائه کرد.
دکتر خاتونآبادی تأکید کرد که لازم است دستورالعمل مشخصی برای این دورهها تدوین شده و پس از تأیید در شورای بینالملل و هیئترئیسه دانشکده، برای تصویب نهایی به معاونت بینالملل دانشگاه ارسال شود.
دکتر سعید فراهانی مدیر گروه شنوایی شناسی دانشکده نیز خاطرنشان کرد که فرایند طراحی و دریافت مجوز برگزاری این دورهها باید از سطح گروههای آموزشی آغاز شود تا مشکلات اجرایی به حداقل برسد.
همچنین دکتر سید محسن میر مدیر گروه فیزیوتراپی دانشکده پیشنهاد داد که سهم بازگشتی از این دورهها به دانشکده، به گروههای آموزشی مربوطه اختصاص یابد.
در ادامه، گزارشی از نشست پایان دوره دانشجویان تکمیلی کارشناسی فیزیوتراپی افغانستانی ارائه شد. دکتر خرمینژاد پیشنهاد کرد که این نشستها برای تمامی گروههای دانشجویی که فارغالتحصیل میشوند برگزار شود تا علاوه بر ایجاد خاطرهای خوش از دوران تحصیل، ارتباط علمی آنها با دانشگاه حفظ شود. یکی دیگر از موضوعات مهم جلسه، برنامهریزی برای برگزاری رویداد International Research Day در تاریخ ۸ اسفند ماه بود. مقرر شد که دکتر قهرمان به عنوان دبیر علمی برنامه فعالیت کند و مدیران گروههای شنواییشناسی، گفتاردرمانی و فیزیوتراپی بهعنوان مدیران نشست (Moderator) انتخاب شوند. همچنین تصمیم گرفته شد که از هر گروه حداقل دو نفر از دانشجویان بینالملل یا دانشجویان ایرانی مقطع تحصیلات تکمیلی برای ارائه در این رویداد معرفی شوند. علاوه بر این، مقرر شد از یکی از اساتیدی که بیشترین همکاری بینالمللی را در سال ۲۰۲۴ داشته است، قدردانی شود.
دکتر خرمینژاد اعلام کرد که بر اساس توصیه رئیس دانشکده، دکتر فریدوننیا بهعنوان دبیر شورای بینالملل منصوب شده است تا از توانمندیهای وی در پیشبرد برنامههای بینالمللی بهرهگیری شود. وی همچنین خبر داد که با پیگیریهای انجامشده، اسامی اساتیدی که شرایط پذیرش دانشجویان در دوره New Route PhD را دارند، در وبسایت دانشگاه منتشر شده است. علاوه بر این، امکان پذیرش دانشجوی دکتری در رشته اپتومتری از این ترم فراهم شده و اطلاعات مربوطه در سایت بارگذاری شده است.
در پایان، از مدیران گروهها درخواست شد که با توجه به اتمام دوره احکام رابطان بینالملل، اسامی افراد پیشنهادی خود را برای تمدید یا صدور حکم جدید به معاونت بینالملل معرفی کنند.
ارسال نظر