• تاریخ انتشار : 1402/11/21 - 11:52

در دانشکده توانبخشی

کارگاه یادگیری عمیق برگزار شد

نشست تخصصی از مجموعه کارگاه های هوش مصنوعی با عنوان یادگیری عمیق در دانشکده توانبخشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، جلسه پنجم از مجموعه کارگاه های هوش مصنوعی با عنوان یادگیری عمیق با سخنرانی دکتر علی سرآبادانی دکتری تخصصی فناوری اطلاعات روز سه شنبه 17 بهمن 1402 در سالن شورا برگزار شد.

دکتر سرآبادانی در کارگاه  به ارائه توضیحاتی در خصوص مقدمه‌ای بر یادگیری ماشین و یادگیری عمیق و نقش آن در هوش مصنوعی، شبکه های عصبی یادگیری عمیق و مفاهیم اساسی آن، تاریخچه و محبوبیت یادگیری آن، کاربردها و مزایا و چالش ها یادگیری عمیق، روش های یادگیری عمیق شاملsupervised learning- unsupervised learning- semi supervised learning : reinforcement learning، معرفی شبکه‌های عصبی کانونی (CNN)، شبکه‌های عصبی بازگشتی (RNN) و مدل LSTM و مطالعه و بحث درباره شبکه‌های مولد GAN و ... ارائه کرد.

در پایان به پرسش های حاضران پاسخ داده شد.

• گروه خبری : معاونت پژوهشی
نویسنده