• تاریخ انتشار : 1403/03/27 - 06:27

در دانشکده توانبخشی

تور یک روزه آبشار سله بن برگزار شد

اردو پیاده روی آبشار سله بن پنج شنبه 24 خرداد 1403 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، در راستای ایجاد انگیزه و افزایش روحیه کارکنان و به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده توانبخشی با همکاری شورای ورزشی دانشکده و دفتر نمایندگی نهاد معظم رهبری،  تور یک روزه آبشاره سله بن برای اعضای هیئت علمی و کارکنان پنج شنبه 24 خرداد 1403 برگزار شد.

توضیح اینکه سله بن نام آبشاری بسیار جذاب در سوادکوه استان مازندران است. آبشارسله بن پل سفید در استان مازندران واقع است. آبشار سله بن در سی کیلومتری جنوب شهر پل سفید و در جانب غرب جاده اصلی تهران به شمال واقع شده است. منظره این آبشار به همراه چشم انداز تلفیقی کوهستانی و جنگلی همواره طبیعت گردان بی شماری را به خود جذب می کند. به منظور رسیدن به این آبشار می توان از قطارهای محلی فیروزکوه استفاده کرد. منطقه کوهستانی سوادکوه با دارا بودن مناطق ییلاقی، غارهای طبیعی، دره ها، رودخانه ها، چشمه سارهای زیبا، مناطق جنگلی و آبشارهای زیبا در جذب افراد علاقمند و دوستدار کوه طبیعت موثر است. پوشش گیاهی این منطقه متشکل از گیاهان متنوع و جنگل های انبوهی است که با تنوع و تعدد گون های جنگلی همراه است.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی
نویسنده