• تاریخ انتشار : 1403/07/28 - 12:52

در دانشکده توانبخشی

کارگاه راهبردهای افزایش استنادها و همکاری های علمی، ملی و بین المللی برگزار شد

کارگاه راهبردهای افزایش استنادها و همکاری های علمی ملی و بین المللی سه شنبه 24 مهرماه 1403 از ساعت 8.30 الی 10 در سالن شورای دانشکده توانبخشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، کارگاه "راهبردهای افزایش استنادها و همکاری های علمی، ملی و بین المللی" روز سه شنبه 24 مهرماه 1403 ویژه اعضای هیئت علمی در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

این کارگاه با سخنرانی دکتر مریم درخشان، دکتری علم اطلاعات و دانش شناسی، کارشناس مسئول رتبه بندی مدیریت روابط بین الملل، اعتبار بخشی و رتبه بندی معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

وی در خصوص راهبردهای افزایش رویت پذیری مقالات که منجر به افزایش استناد ها و همچنین همکاری های علمی، ملی و بین المللی می شود مباحثی را ارائه داد.

نشست با پرسش و پاسخ در خصوص موارد مطرح شده خاتمه یافت.

• گروه خبری : معاونت بین الملل
تهیه کننده: