• تاریخ انتشار : 1403/07/22 - 07:26

برگزاری سلسله کارگاه های از ایده تا اختراع در دانشکده توانبخشی

کمیته دانشجویی دفتر توسعه آموزش دانشکده توانبخشی سلسله کارگاه های آموزشی از ایده تا اختراع را در 5 جلسه برگزار کرد.

به گزارش سینارسانه دانشکده توانبخشی، به همت کمیته دانشجویی دفتر توسعه آموزش دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سلسله کارگاه های  آموزشی از ایده تا اختراع 19 و 20 مهرماه 1403 در سالن مرکز مطالعات توسعه آموزش دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین دانشکده توانبخشی برگزار شد.
این کارگاه با هدف ارتقاء مهارت‌های دانشجویان در حوزه نوآوری و اختراع، شامل مباحثی در زمینه عملی‌سازی ایده‌ها، ساخت کارتابل شخصی، بررسی پایگاه‌های جستجو پتنت، تقویت کار تیمی و گروهی برگزار شد.

شرکت‌کنندگان با مباحث کلیدی در زمینه تبدیل ایده به محصول و چگونگی همکاری موثر در گروه‌های تحقیقاتی آشنا شدند.
این کارگاه فرصتی مناسب برای دانشجویان فراهم آورد تا با چالش‌های پیش روی اختراعات آشنا شده و مهارت‌های لازم برای ورود به این عرصه را به بازار را به دست آورند.
توضیح اینکه کارگاه در قالب یک کارگاه پنج روزه طراحی شده است که پنجمین جلسه این کارگاه در تاریخ 17 آبان ماه برگزار خواهد شد.

• گروه خبری : معاونت آموزشی