• تاریخ انتشار : 1403/04/30 - 08:12

در دانشکده توانبخشی

وبینار علمی مشترک با دانشگاه لاهور پاکستان برگزار شد

وبینار علمی مشترک دانشکده توانبخشی با دانشگاه لاهور پاکستان روز چهارشنبه 27 تیر ماه 1403 در بستر اسکای روم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، به همت معاونت بین الملل دانشکده توانبخشی و با همکاری گروه آموزشی فیزیوتراپی، وبینار علمی با عنوان های A View to Low Level Lasers on Tissue Healing Process وHealing of Partial Tear of Supraspinatus Tendon Through Low Level Laser Therapy با سخنرانی دکتر سیامک بشردوست عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی و دکتر احمد اشفق عضو هیئت علمی دانشگاه لاهور پاکستان روز چهارشنبه 27 تیر ماه 1403 در بستر اسکای روم برگزار شد.

در این وبینار سخنرانان  توضیحاتی در خصوص تقسیم بندی انواع لیزر، نحوه تولید پرتوها، آثار بیولوژیک و فیزیولوژیک لیزر بر روی بافت و نقش لیزر در پارگی و ترمیم تاندون عضله Supraspinatus ارائه دادند.

در پایان نشست به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

• گروه خبری : معاونت بین الملل,فیزیوتراپی
سید امیر میری