متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/02/18 - 05:36
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 239
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همزمان با گرامیداشت شصتمین سالگرد تاسیس

افتتاح آزمایشگاه استاندارد الکترو آکوستیک سمعک در دانشکده توانبخشی

با حضور دکتر سیدرضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از مسئولان دانشگاه، آزمایشگاه استاندارد الکتروآکوستیک سمعک در دانشکده توانبخشی افتتاح شد. دکتر سعید فراهانی، مدیر گروه آموزشی شنوایی‌شناسی، در این خصوص اظهار داشت: این مرکز تخصصی با بهره‌گیری از استانداردهای روز جهان، گامی نوین در ارزیابی دقیق وسایل کمک‌شنوایی برداشته است.   وی تصریح کرد: ویژگی منحصربه‌فرد این آزمایشگاه، فضای کاملاً آکوستیک و ایزوله آن است که حداقل نویز زمینه را فراهم کرده و امکان انجام ارزیابی‌های دقیق را برای متخصصان فراهم می‌سازد.

00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مراسم افتتاح همزمان با بزرگداشت شصتمین سال تأسیس دانشکده توانبخشی روز سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار شد.  
 این آزمایشگاه با بهره گیری از تجهیزات تخصصی همراه با ماژول های REM و HIT یکی از ازمایشگاههای پیشرفته برای تنظیم و فیتینگ سمعک است که توسط متخصصان شنوایی‌شناسی استفاده می‌شود. این دستگاه با بهره گیری از ماژول‌های اندازه‌گیری، پروب میکروفون و نرم‌افزارهای مرتبط برای تنظیم دقیق سمعک بر اساس نیازهای شنوایی فرد به کار می‌رود.
وی توضیح داد:  با استفاده از ماژول REM (Real Ear Measurement)، پروب میکروفون در مجرای گوش خارجی و در نزدیکی پرده تمپان قرار می گیرد و اندازه‌گیری‌های دقیق انجام می شود. بر اساس نتایج ادیومتری بیمار و داده‌های REM، تنظیمات سمعک بسیار بهینه خواهد شد و این ویژگی به‌ویژه برای نوزادان، کودکان و سالمندانی که امکان همکاری فعال در آزمون‌های تنظیم سمعک را ندارند، حائز اهمیت است.
دکتر فراهانی ادامه داد: از دیگر قابلیت های این آزمایشگاه استفاده از ماژول HIT است که برای بررسی عملکرد سمعک در جعبه تست استفاده می شود، این ماژول امکان آزمایش پاسخ فرکانسی، تقویت، و اعوجاج سمعک را فراهم می‌کند.
با این امکانات، آزمایشگاه نه تنها در خدمت‌رسانی به بیماران نیازمند تنظیم دقیق سمعک نقش‌آفرینی می‌کند، بلکه به عنوان مرجعی برای بررسی سمعک‌های ساخت داخل و نمونه‌های وارداتی عمل خواهد کرد. این مرکز، با هدف ارتقای استانداردهای ارزیابی و توسعه فناوری‌های کمک‌شنوایی، تأثیر مهمی در حوزه سلامت شنوایی کشور خواهد داشت.  
دکتر رئیس کرمی هم بر اهمیت ارتقای این آزمایشگاه به سطح ملی تأکید کرد و نقش آن را در توسعه علمی و خدمات پزشکی کشور برجسته دانست.  
در ادامه، از خیرین فعال در تأسیس این آزمایشگاه با اهدای لوح قدردانی شد.
  • کد خبر : 297099
لیلا یوسفی احراز
تهیه کننده:

لیلا یوسفی احراز

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
Close menu