نشست رئیس دانشکده توانبخشی با معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
در پی پویش یک دقیقه ای با مسئولان و درخواست سرپرست مرکز میثم مبنی بر گسترش خدمات توانبخشی در مراکز بهداشت و تفاهم نامه همکاری های مشترک دانشکده توانبخشی و معاونت بهداشت با هدف ایجاد ارتباط نظام مند، جلسه ای به منظور مرور اهداف و بررسی نوع فعالیت ها و گزارش یکساله از ادغام ارائه خدمات توانبخشی در PHC در سالن مدافعان سلامت معاونت بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این جلسه روز دوشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۲ با حضور دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه، دکتر سیداحمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی و سایر اعضا برگزار شد.
در ابتدا نشست دکتر خاتون آبادی توضیحاتی در خصوص ادغام ارائه خدمات توانبخشی در بهداشت، ضرورت توجه به سالمندی و حضور گروههای آموزشی دانشکده در پایگاه سلامت میثم ارائه کرد.
در ادامه نشست دکتر ویدا رحیمی مدیر بهداشت و درمان دانشکده توانبخشی ضمن اشاره به سابقه توانبخشی در PHC و حضور توانبخشی در سطح اول ارائه خدمات سلامت، گزارش جامع از عملکرد دانشکده در حوزه بهداشت در یکسال اخیر ارائه کرد.
وی تصریح کرد: پس از عقد تفاهم نامه معاونت بهداشت دانشگاه و دانشکده توانبخشی در شهریور ماه 1401، ارائه خدمات در دو بعد آموزش و درمان با شناسایی اختلالات حوزه توانبخشی و مشاوره دورهایو ارجاع هدفمند با مشارکت دانشجویان دکتری تخصصی و اعضای هیئت علمی دانشگاه آغاز شد. در ادامه برای بررسی روند اجرای تفاهم نامه جلسات مستمر نماینه معاونت بهداشت و دانشکده برگزار شد و برنامه اقدام دو ساله توانبخشی در شبکه خدمات جامع و همگانی سلامت تدوین شد.
درادامه برگزاری کارگاههای آموزشی بصورت حضوری و وبینار آموزشی برای کارکنان مرکز بهداشت جنوب برگزار شد و در روزهای شنبه تا چهارشنبه مشاوره، ارزیابی، غربالگری و درمان به افراد کم برخوردار و مراجعان پایگاه سلامت میثم در منطقه ۱۷ در حیطههای فیزیوتراپی، شنوایی سنجی، گفتاردرمانی و کاردرمانی ارائه و پمفلتهای آموزشی برای مراجعان مراکز بهداشتی تهیه شد.
دکتر رحیمی افزود: در مدت یکسال بیش از ۲۱۲۲ مشاوره، غربالگری، ارزیابی و درمان در قالب ویزیت رایگان در حوزههای توابخشی و ارجاع بیماران به مراکز معین دانشگاه ارائه خدمت شده است.
مدیر بهداشت و درمان دانشکده توانبخشی مشکلات مالی اقشار کم برخوردار جامعه را چالش جدی و مانع از مراجعه حتی با ویزیت دولتی عنوان کرد و گفت: رفع این چالش نیازمند اقدامات مددکاری و کمک خیرین حوزه سلامت است.
در ادامه نشست دکتر اولیایی منش به ارائه توضیحاتی در خصوص استفاده از ظرفیت خیرین حوزه سلامت برای ارائه خدمات سلامت رایگان به اقشار محروم و کم برخوردار پرداخت و تاکید کرئ با استفاده از این ظرفیت میتوانیم ضمن پرداخت هزینههای درمانی افراد کم برخوردار کیفیت زندگی را در جامعه افزایش دهیم.
معاون بهداشت دانشگاه ضمن قدردانی از ارائه خدمات دانشکده و مرکز بهداشت جنوب، ادغام خدمات توانبخشی در PHC را تجربهایموفق در آموزش، غربالگری دانست و تاکید کرد برای ارتقا خدمات قابل ارائه به اقشار کم برخوردار حضور ماونت درمان، خیرین حوزه سلامت، داشتن مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه و علاقه و تعهد ضروری است.
نشست با بحث و تبادل نظر خاتمه یافت.
ارسال نظر