متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1401/06/14 - 12:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 287
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در پی پویش یک دقیقه با مسئولان

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک دانشکده توانبخشی و معاونت بهداشت دانشگاه امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک دانشکده توانبخشی و معاونت بهداشت دانشگاه در راستای دانشگاه های نسل سوم و چهارم و با هدف ایجاد ارتباط نظام مند و همکاری در به اشتراک گذاشتن منابع و ایده ها، حمایت طلبی، مشاوره علمی، آموزش، پژوهش و ارائه خدمات در حوزه توانبخشی امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این تفاهم‌نامه در پی پویش یک دقیقه با مسئولان، اجتماعی شدن دانشکده و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و چهارم، ارائه خدمات سلامت محور به اقشار کم برخوردار و حضور توانبخشی در سطح اول خدمت به جامعه و با هدف ایجاد ارتباط نظام مند و همکاری در به اشتراک گذاشتن منابع و ایده ها، حمایت طلبی، مشاوره علمی، آموزش، پژوهش و ارائه خدمات در حوزه توانبخشی در چارچوب شبکه خدمات جامع و همگانی سلامت به منظور آگاهی بخشی به جامعه، در دفتر معاون بهداشت دانشگاه روز دوشنبه 14 شهریورماه 1401،  به امضای دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه و دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران رسید.
دکتر اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه، با اشاره به گستره وسیع حوزه بهداشت در دانشگاه و اهمیت شاخص های آماری در سطح بهداشت، بر سلامت مردم و جامعه تاکید کرد.
وی با اشاره به افزایش ارتباط دانشکده ها و مراکز ارائه خدمات بهداشت و سلامت در جامعه گفت: امضا تفاهم‌نامه برای شروع کار خوب است و در ادامه باید زمینه اجرایی شدن آن فراهم و ارائه خدمات سلامت محور به جامعه هدف به صورت ساختارمند تدوین شود.
معاون بهداشت دانشگاه افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیش از 25 هزار نفر کارکنان و حدود 2 هزار هیئت علمی می بایست در خدمت سلامت باشد. آموزش و پژوهش می بایست مبتنی بر نظام سلامت باشد و حرکت به راهی غیر از مسیر سلامت جامعه را خسران دانست.
دکتر خاتون آبادی اظهار کرد: ارائه خدمت مقدم بر پژوهش و ثبت مقاله است، خوشبختانه از چند دوره قبل دردانشکده توانبخشی اعضای هیئت علمی در بیمارستان ها به ارائه خدمت مشغول هستند و همواره به موضوع ارائه خدمت توام با آموزش و پژوهش تاکید شده است. اکنون فرصتی است که می بایست وارد فاز عملیاتی شویم و این موضوع مهم را گسترش دهیم و ورود به حوزه بهداشت اقدام بزرگی است که بسیار ثمربخش خواهد بود.
دکتر خاتون آبادی افزود: ساماندهی ارائه خدمات درمان در بیمارستان ها و دانشکده اقدامی است که اکنون در حال پیگیری است و اتفاقات خوبی در این راستا در حال شکل گیری است.
وی ادامه داد: این تفاهم نامه تاثیر بزرگی در زمان طلایی و شناخت اولیه علائم اختلال برای کودکان و سالمندان خواهد داشت؛ امید است با کمک یکدیگر در این اقدام خدا پسندانه همگام شویم و در راستای توانمندسازی خانواده ها و کارکنان بهداشت و همچنین اقدامات پیشگیرانه از اختلالات گام برداریم.
سپس دکتر عباس وثوق مقدم مشاور معاون بهداشت دانشگاه ضمن اظهار خوشحالی از به ثمر رسیدن این تفاهم نامه بعد از چند ماه جلسه گفت: مهم ترین وظیفه دانشگاه ها ارائه خدمت به افراد محروم است و در برنامه چهارساله توسعه بهداشت توجه به توانبخشی دیده شده است و دراین راستا حرکت خواهیم کرد. ما اقدامات خود را از یک بخش کوچک با یک پایگاه آغاز و به صورت علمی پیش خواهیم رفت.
وی تصریح کرد: در منطقه 17 شهر تهران یک مرکزی برای این اقدام در نظر گرفته شده است و زمانیکه این اقدام پیش رفت می توان از دیگر سازمان ها نیز کمک گرفت.
در ادامه در خصوص طراحی مطالعه و بررسی مقایسه ای این اقدام در آینده بحث و تبادل نظر شد.  

  • گروه خبری : معاونت مالی و اداری,حوزه ریاست,آموزش سلامت,افتخارات
  • کد خبر : 230480
کلمات کلیدی
سید امیر  میری
تهیه کننده:

سید امیر میری

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه