• تاریخ انتشار : 1403/03/22 - 12:35

در نشست هیئت رئیسه دانشکده توانبخشی

مدیر گروه آموزشی فیزیوتراپی معرفی شد

در جلسه هیئت رئیسه، مدیر گروه آموزشی فیزیوتراپی دانشکده توانبخشی با حضور اعضای هیئت رئیسه معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این نشست روز 22 خرداد 1403 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده در سالن شورا برگزار شد. در این جلسه دکتر خاتون آبادی ضمن اشاره به ضرورت اطلاع همکاران از عملکرد دانشکده، گزارشی از عملکرد سه ساله دانشکده ارائه و اظهار کرد: در این دوره دو رکن اساسی برای دانشکده ترسیم شد؛ اولی داشتن برنامه ریزی که علیرغم وجود برنامه چهارساله، در این دوره با تاکید رییس دانشگاه، به شکل جدی تری پیگیری و رصد شد. مشورت با همه اعضا در پیشبرد امور دانشکده نیز دومین رکن اساسی برای تصمیم گیری ها بود که خوشحالم اعلام کنم هیچ اقدامی در این دوره، بدون مشورت با اعضای مرتبطه صورت نگرفت. در همه امور تصمیمات به صورت مشورتی گرفته شد و با نگاهی به اقدامات صورت گرفته می توان دریافت که پرونده عملکرد این سه سال پرونده شفافی است. اگرچه ادعا نمی کنیم که همه چیز به صورت عالی پیش رفته اما از هیچ اقدامی که در توان ما در راستای پیشرفت دانشکده بوده دریغ نشده است. رئیس دانشکده همچنین گزارشی از عملکرد علمی و پژوهشی دانشکده ارائه و تصریح کرد در حوزه پژوهش، کارگاه های پژوهشی مناسبی برگزار شده و در حوزه بین الملل نیز اقدامات قابل توجهی در سبطین اجرا شد و می بایست قدردان توانمندی دانشکده توانبخشی باشیم. اعتمادی که دانشگاه به دانشکده توانبخشی کرده است به واسطه عملکرد همه اعضا شکل گرفته است و قابل قدردانی است. در حوزه سلامت سالمندی با توجه به نیاز جامعه اقدامات مهمی در حال اجرا است. مقطع دکترای حرفه ای سالمندشناسی راه اندازی خواهد شد. در حوزه فرهنگی حضور روانشناس در دانشکده برای ارائه خدمات مشاوره به دانشجویان اقدام مثبتی است که رقم خورده است. اتفاق نوآورانه دیگر حضور توانبخشی در بهداشت و مدیریت درمان است که از حدود دو سال پیش رخ داده است. توانبخشی در PHC با وجود مقاومت های بسیار شکل گرفت و اکنون حدود 3500 غربالگری در مرکز میثم انجام شده است که از اهداف مهم ما بود. دکتر خاتون آبادی تاکید کرد: قدردان فعالیت های همدیگر باشیم و هر کسی در هر جایگاه و سمتی هست ابتدا برای رضای خدا قدم بردارد و سپس به نیت خدمت به جامعه و با مسئولیت پذیری فعالیت کند. قدردان همه تلاش های اساتید در حوزه های مختلف هستم و امیدوارم همگی فقط برای عاقبت بخیری دانشکده تلاش کنیم. در ادامه دکتر خاتون آبادی ضمن تشکر از زحمات دکتر محمدرضا هادیان مدیر پیشین گروه فیزیوتراپی، انتصاب دکتر سید محسن میر به عنوان مدیر گروه فیزیوتراپی تبریک گفت و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.

• گروه خبری : حوزه ریاست