نوزدهمین شورای بین الملل دانشکده توانبخشی برگزار شد
نوزدهمین نشست شورای بین الملل دانشکده در روز سه شنبه 23 خرداد ماه 1402 در سالن شورای دانشکده برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این نشست روز سه شنبه 23 خرداد 1402 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رییس دانشکده، دکتر غلامرضا علیایی استاد پیشکسوت گروه فیزیوتراپی و سایر اعضای مرتبط در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدا نشست دکتر خاتون آبادی به ارائه توضیحاتی در خصوص اهمیت استفاده از تجربیات اساتید پیسکسوت به خصوص استاد علیایی پرداخت و ادامه داد: دکتر علیایی در سالهای حضور من در دانشکده همواره با صبر و شکیبایی درس های زیادی چه در عرصه آموزش، چه پژوهش و چه مدیریت و اجرایی به دانشکده آموخت.
وی ادامه داد به یمن حضور این اساتید همواره دانشکده توانبخشی علوم پزشکی تهران در بین دانشکده های توانبخشی علوم پزشکی کشور سرآمد حوزه پژوهش بوده است که حفظ این میراث از اصلی ترین وظایف استادیاران و اعضای هیئت علمی جوان است.
رئیس دانشکده توانبخشی در ادامه ضمن قدردانی از حضور دکتر علیایی در دانشکده ابراز امیدواری کرد که از وجود ارزشمند ایشان در جلسات خصوصی و عمومی برای استفاده از تجربه و دانش و مدیریت استفاده شود.
در ادامه نشست هر یک از اعضا خاطراتی شاگردی و حضور خدمت دکتر علیایی را بیان کردند و از زحمات وی با اهدای لوح سپاس و هدیهای به رسم یادبود قدردانی شد.
در ادامه نشست دکتر هوشنگ دادگر عضو هیئت علمی دانشکده، گزارش مختصری از نحوه طراحی و برگزاری دوره یکساله اوتیسم در دانشگاه سبطین کربلا ارائه داد و توضیح داد: در حال حاضر قسمت اول از ترم اول دوره به پایان رسیده است و انتظار می رود تا پایان شهریور ماه ترم اول که مربوط به مباحث تئوری است تمام شود تا ترم دوم که کارورزی و مهارت های عملی دوره است، اجرایی شود.
بازخوردهای دانشجویان و اساتید عراقی از برگزاری دوره، بسیار مثبت ارزیابی شده است و همینطور از مسئول برگزاری دوره خواسته شده که دوره هم در داخل کشور و هم در بصره پس از آماده سازی زیرساختها، برگزار شود.
در حال حاضر 25 نفر از رشتههای روانشناسی و زبان عربی که دوره های کار با کودکان با نیازهای ویژه را گذراندهاند، در این دوره شرکت کرده اند.
وی در انتها توضیحاتش در خصوص چالشها در برگزاری دوره اشاره کرد که مقرر شد برای برگزاری دوره اوتیسم در آینده بررسی و رفع شوند.
در ادامه دکتر خاتون آبادی اظهار داشت با توجه به اقبالی که به این دوره شده است و سیاست های دانشگاه، در صورتیکه گروه ها با توجه به نیازهای منطقه به برگزاری دوره های کوتاه مدت روی بیاورند، این امر موجب درآمدزایی می شود و متقاضیان بیشتری نیز خواهد داشت.
در ادامه دکتر سیامک بشردوست معون بین الملل دانشکده از نمایندگان بین الملل گروه های آموزشی خواست تا سخنرانان گروه خود را برای برگزاری سخنرانی انگلیسی در سال جاری معرفی کنند. در این خصوص پیشنهاد شد در صورتیکه سخنرانی ها هدفمند باشد و به صورت مجازی و حضوری هم زمان برگزار شود، تعداد افراد بیشتری از این سخنرانی ها منتفع خواهند شد.
در پایان نشست به بررسی راهکارهای جدید جذب دانشجو پرداخته شد که در این خصوص گروه های کاردرمانی، شنوایی شناسی و گفتاردرمانی اعلام آمادگی کردند که دوره های خود را به صورت آنلاین به متقاضیان ارائه دهند.
ارسال نظر