• تاریخ انتشار : 1403/06/21 - 11:59

بازدید مسئولان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه از دانشکده توانبخشی

جلسه بازدید مسئولان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه از دانشکده توانبخشی در سالن شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، پیرو برنامه عملیاتی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در خصوص بازدید از دفاتر توسعه واحدهای تابعه دانشگاه، سومین جلسه بازدید این بار از دفتر توسعه آموزش دانشکده توانبخشی انجام شد. این جلسه روز سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده، سرکار خانم دکتر مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش‌ دانشگاه، دکتر میرمحمد صادقی مدیر دفتر توسعه بیمارستان فارابی، دکتر آذر مهری معاون آموزشی دانشکده، دکتر مریم خدامی مدیر و سعید نصرالهی کارشناس دفتر توسعه آموزش‌ دانشکده و سرکار خانم قربی کارشناس مرکز برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر خاتون آبادی بر لزوم افزایش آگاهی و دانش و نیز جلب مشارکت اساتید در فعالیت های توسعه آموزش تاکید کرد. در ادامه دکتر خدامی با ارایه گزارش تفصیلی از فعالیت های دفتر توسعه دانشکده بر اساس شرح وظایف ده گانه دفاتر توسعه مصوب وزارت بهداشت در هر یک از حیطه های مذکور، به تبادل نظر با اعضای جلسه در خصوص دغدغه ها و چالش های فعلی و چاره اندیشی و همفکری برای دستیابی به راهکارهای عملی ممکن پرداخت و نظرات تخصصی را برای رفع چالش ها جویا شد. در پایان دکتر مهری اهم نکات مطرح شده در جلسه را برای پیگیری امور در آینده جمع بندی کرد.

• گروه خبری : معاونت آموزشی