• تاریخ انتشار : 1403/05/10 - 07:27

برگزاری اردوی جهادی در روستای میرآباد شهرستان نقده

اردوی جهادی در روستای میرآباد شهرستان نقده با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و قرارگاه جهادی رویش های انقلاب اسلامی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکیی تهران دانشکده توانبخشی برای  ارائه خدمات پزشکی و توانبخشی در مناطق کم برخورداراستان آذربایجان غربی شهرستان نقده روستای میرآباد از 29 تیر 1403 تا 5 مرداد 1403 برگزار شد.

در این اردو مراجعان به صورت رایگان خدمات توانبخشی شامل فیزیوتراپی، گفتاردرمانی، بینایی سنجی و  شنوایی سنجی در قالب مشاوره ارزیابی، غربالگری، درمان های اولیه و در صورت نیاز ارجاع به مراکز درمانی را دریافت کردند.

توضیح اینکه این اردو با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و قرارگاه جهادی رویش های انقلاب اسلامی برگزار و در این مدت بیش از 1000 مراجع از خدمات توانبخشی بصورت رایگان بهره مند شد.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی