• تاریخ انتشار : 1403/01/29 - 12:36

جلسه هیئت رئیسه دانشکده توانبخشی و گروه آموزشی شنوایی شناسی

اولین نشست هیئت رئیسه دانشکده توانبخشی با گروه آموزشی شنوایی شناسی در سال 1403 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این جلسه روز سه شنبه 28 فروردین 1403 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده، اعضای هیئت رئیسه و اعضای گروه آموزشی شنوایی شناسی در دفتر مدیر گروه شنوایی شناسی دانشکده برگزار شد. در ابتدا دکتر خاتون آبادی از برنامه سال جاری برای برگزاری جلسات جداگانه با گروه های آموزشی به منظور تعامل مستقیم هیئت رئیسه با اعضای گروه ها برای دریافت پیشنهادها، انتقادات و بررسی مسائل خاص گروه سخن گفت و هدف از برگزاری این جلسات را ارتقای بهبود کیفیت خدمات دانشکده عنوان کرد. سپس دکتر سعید فراهانی مدیرگروه شنوایی شناسی ضمن قدردانی از حضور حاضران و برگزاری این جلسه، از تک تک اعضای گروه شنوایی شناسی برای تعهد در حفظ صمیمت و دوستی قدردانی کرد و از مشارکت همگانی اعضا در تصمیمات اجرایی گروه سخن گفت و تصریح کرد: هر یک از اعضای گروه شنوایی شناسی مسئول پیشبرد یک هدف هستند و گروه به صورت جمعی اداره می شود و مسئولیت های پژوهشی، آموزشی، تحصیلات تکمیلی، بین الملل و درمان بین همه اعضا توزیع شده است. وی اظهار کرد این جلسه با هدف بیان مسائل خاص گروه برگزار شده است و امید است با بررسی و پیگیری مسئولان، رشد و پیشرفت را شاهد باشیم. دکتر فراهانی از نیاز گروه به یک کارشناس اداری و همچنین کمبود فضای فیزیکی در بحث تعامل با دانشجویان سخن گفت و از زحمات دکتر محسن میر معاون مالی اداری دانشکده برای توسعه فضای تعامل دانشجویان در محوطه دانشکده قدردانی کرد و خواستار توسعه چنین فعالیت هایی شد. وی ادامه داد: دانشجویان با هزار امید و آرزو وارد دانشگاه می شوند و می بایست حس مثبت اندیشی آنها از آینده را تقویت کنیم و این هدف با تعامل و شنیدن نقطه نظرات دانشجویان محقق می شود تا جوی پر از امید و شاداب و با طراوت در دانشکده برقرار شود. مشارکت دانشجویان در امور فرهنگی و فعالیت های فوق برنامه، ارائه پیشنهادهای آنها در طراحی های فضای فیزیکی موجب حس همدلی خواهد شد. مدیر گروه شنوایی شناسی دانشکده از هماهنگی برای حضور یک متخصص گوش و حلق و بینی در دانشکده برای کارآموزی دانشجویان خبر داد و رشته شنوایی شناسی را رشته ای وابسته به تجهیزات عنوان کرد و خواستار مساعدت و تهیه تجهیزات مورد نیاز برای آموزش دانشجویان و درمان مراجعین شد. در ادامه در خصوص افزایش بودجه پژوهشی، امکان برگزاری رویدادها، مجله ABR، دانشگاه سبطین و نظام آموزشی، تصویب دکتری حرفه ای و ... مطالبی بیان شد. هر یک از اعضا مسائل و پیشنهادهای خود را ارائه کردند.

• گروه خبری : حوزه ریاست,شنوایی شناسی