• تاریخ انتشار : 1403/04/13 - 12:25

سی و پنجمین نشست شورای معاونت بین الملل برگزار شد

سی و پنجمین نشست معاونت بین الملل در سالن شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، در سی و پنجمین نشست معاونت بین الملل که روز سه شنبه 12 تیر 1403 در سالن شورا برگزار شد دکتر منصوره عادل قهرمان معاون بین الملل به بررسی پیش نویس شیوه نامه دانشجوی برتر بین الملل و پیشنهادات ارسالی از سوی معاونت بین الملل دانشکده در خصوص بهبود شیوه نامه به معاونت بین الملل دانشگاه پرداخت. در ادامه اعضای شورا به بحث در خصوص برگزاری یک سمینار یک روزه به صورت دو بار در سال به جای سخنرانی های انگلیسی ماهانه و با مشارکت تمام گروه های توانبخشی پرداختند. همچنین برگزاری سمینار تازه های توانبخشی با محوریت حوزه سالمندی در آذر ماه 1403 به تصویب رسید.مقرر شد تا زمان برگزاری، جلسات منظم برای هم فکری و هماهنگی های لازم با گروه ها تشکیل شود. در پایان مقرر شد رابطان بین الملل گروه ها اطلاعات اساتید متخصصان ایرانی علوم پزشکی از سراسر دنیا از جمله اساتید دانشگاهی و بالینی را به معاونت بین الملل دانشکده ارسال کنند.

• گروه خبری : معاونت بین الملل