• تاریخ انتشار : 1403/04/02 - 06:39

در دانشکده توانبخشی

وبینار علمی با عنوان Prevention, Management, and Confronting Research Misconduct برگزار شد

وبینار علمی با عنوان Prevention, Management, and Confronting Research Misconduct با سخنرانی دانشیار اخلاق پزشکی دانشگاه برگزار شد.

خبر سخنرانی دکتر گوشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، معاونت بین الملل دانشکده توانبخشی با همکاری دفترAppraise to Raise  معاونت بین‌الملل دانشگاه، وبینار علمی با عنوان Prevention, Management, and Confronting Research Misconduct با سخنرانی دکتر احسان شمسی گوشکی دانشیار اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، عضو کمیته اخلاق در پژوهش سازمان جهانی بهداشت و عضو هیئت علمی مرکز اخلاق پزشکی دانشگاه موناش استرالیا را در روز چهارشنبه 30 خرداد ماه ۱۴۰3 در بستر ZOOM برگزار کرد.
در این وبینار که با استقبال بیش از صد نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه های سراسر کشور، دانشجویان ایرانی و بین الملل برگزار شد، سخنران مباحثی در خصوص راهکارهایی برای مدیریت، پیشگیری و مقابله با سوء رفتارهای پژوهشی ارائه داد. پایان جلسه نیز پرسش و پاسخ اختصاص داده شد.
وبینار فوق دارای امتیاز توانمندسازی پژوهشی و فرهنگی ویژه اساتید دانشگاه بود.

• گروه خبری : معاونت بین الملل