• تاریخ انتشار : 1403/03/29 - 12:45

نشست هیئت رئیسه برگزار شد

نشست هیئت رئیسه با تاکید بر اهمیت آموزش و پژوهش در سالن شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، نشست هیئت رئیسه روز سه شنبه 29 خرداد 1403 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس، معاونین و مدیران گروه در سالن شورای دانشکده برگزارشد.

در ابتدای نشست دکتر خاتون آبادی ضمن تبریک عید سعید قربان و دهه ولایت و امامت،  در خصوص اهمیت شرکت در انتخابات و تعیین سرنوشت کشور با انتخاب فردی شایسته و همچنین اهمیت مسئولیت پذیری افراد جامعه مطالبی بیان کرد.

وی در ادامه ضمن قدردانی از زحمات دکتر محمدرضا هادیان مدیر پیشین گروه آموزشی فیزیوتراپی، انتخاب دکتر سید محسن میر را به سمت مدیر گروه فیزیوتراپی تبریک گفت.

رئیس دانشکده توانبخشی حرکت هیئت رئیسه دانشکده را همسو با دانشگاه دانست و تاکید کرد تصمیم سازی و تصمیم گیری برنامه های دانشکده بر اساس مشورت و هم فکری بوده و رکن اصلی فعالیت های دانشکده مشورت است.

دکتر خاتون آبادی سپس در خصوص فعال شدن کلینیک ها، حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در بالین، اهمیت آموزش و پژوهش، برنامه ریزی کلینیک های درمانی در تعطیلات بین دو ترم، برگزاری دوره های آموزشی و توانمندسازی مبتنی بر نیاز جامعه به خدمات توانبخشی در راستای اگاهی بخشی و ... توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه هر یک از اعضا نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص موارد ارائه دادند.

• گروه خبری : حوزه ریاست