• تاریخ انتشار : 1403/07/17 - 09:13

در دانشکده توانبخشی

کارگاه از ایده تا اختراع برگزار شد

کمیته دانشجویی دفتر توسعه آموزش دانشکده توانبخشی کارگاه آموزشی از ایده تا اختراع را برگزار کرد.

به گزارش سینارسانه دانشکده توانبخشی، به همت کمیته دانشجویی دفتر توسعه آموزش دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آموزشی از ایده تا اختراع ۱۲ و ۱۳ مهرماه در سالن مرکز مطالعات توسعه آموزش دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین دانشکده توانبخشی 1403 برگزار شد.
 هدف از برگزاری این سلسه کارگاه ها ارتقای توانمندیهای دانشجویان و تشویق آنان به خلاقیت و نوآوری بود.

در این جلسات، شرکت‌کنندگان با مفاهیم نوآوری و خلاقیت آشنا شدند و به بررسی روش‌های پرورش ایده پرداختند. همچنین، شرکت‌کنندگان در تیم‌های مختلف به فعالیت‌های گروهی پرداخته و مهارت‌های کار تیمی خود را تقویت کردند.
توضیح اینکه کارگاه در قالب یک کارگاه پنج روزه طراحی شده است که جلسات بعدی آن در روزهای ۱۹ مهر، ۲۰ مهر و ۱۷ آبان برگزار خواهد شد.

• گروه خبری : معاونت آموزشی