• تاریخ انتشار : 1402/10/02 - 08:12

کارگاه ورود به دنیای هوش مصنوعی، از ایده تا واقعیت برگزار شد

جلسه اول از مجموعه کارگاه های هوش مصنوعی با عنوان "ورود به دنیای هوش مصنوعی، از ایده تا واقعیت" در دانشکده توانبخشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، جلسه اول از مجموعه کارگاه های هوش مصنوعی با عنوان ورود به دنیای هوش مصنوعی از ایده تا واقعیت با سخنرانی دکتر علی سرآبادانی دکتری تخصصی فناوری اطلاعات به همت معاونت پژوهشی روز سه شنبه 28 آذر 1402 در سالن شورا برگزار شد. در این کارگاه دکتر سرآبادانی اظهار کرد: هوش مصنوعی به عنوان یک فناوری نوظهور، در زمینه توانبخشی و پزشکی نقش مهمی ایفا می کند. وی تصریح کرد: در توانبخشی برای بیماران با مشکلات حرکتی یا ناتوانی های حسی، سامانه های AI مانند ربات ها، برنامه های تمرین مجازی بهبود ارائه می دهند؛ در پزشکی، الگوریتم ها و مدل های هوش مصنوعی برای تشخیص سریع بیماری ها، پیش بینی نتایج درمان و بهینه سازی فرایند های پزشکی مورد استفاده قرار می گیرند. وی ادامه داد همچنین در تحقیقات داروئی، هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار قدرتمند در طراحی مولکول های دارویی و شبیه سازی اثرات جانبی داروها مورد استفاده قرار می گیرد. این پیشرفت ها در حوزه های مختلف نه تنها به بهبود کیفیت درمان و مراقبت از بیماران کمک می کنند بلکه امکانات جدیدی را نیز در اختیار حوزه پزشکی قرار می دهند. سپس مطالب آموزشی این حوزه را با شرکت کنندگان به اشتراک گذاشت. در پایان به پرسش های حاضران پاسخ داده شد.

• گروه خبری :
نویسنده