جشن روز صوت برگزار شد
در دانشکده توانبخشی

جشن روز صوت برگزار شد

به بهانه ۱۶ اوریل روز جهانی صوت، جشنی با حضور استادان و دانشجویان گفتاردرمانی در آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی برگزار شد.

پیام دارالفنون (TUMS TALK) دانشگاه علوم پزشکی تهران: رشد و تکامل گفتار و زبان در کودکان
مجموعه سخنرانی های پیام داالفنون (تامز تاک) با موضوع توانبخشی

دکتر هوشنگ دادگر، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود در برنامه پیام دارلفنون (تامز تاک) دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه بررسی فرآیند رشد کودکان بسیار مهم است گفت: علائم خطر اختلالات رشدی زبان در سنین پایین که والدین را باید نگران کند شامل عدم صداسازی، عدم واکنش به اسم خود در 9 ماهگی، عدم استفاده از ژست هایی مثل اشاره کردن در 12 ماهگی، عدم استفاده از حداقل یک یا چند واژه تا 18 ماهگی، عدم استفاده از ترکیب کلمات تا 24 ماهگی و استفاده از جملات کوتاه یا ناقص تا 36 ماهگی است.

پیام دارالفنون (TUMS TALKS) دانشگاه علوم پزشکی تهران: اصول رشد و یادگیری کودکان
مجموعه سخنرانی های پیام دارالفنون (تامز تاک) با موضوع توانبخشی

پیام دارالفنون (TUMS TALKS) دانشگاه علوم پزشکی تهران: اصول رشد و یادگیری کودکان

دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی، عضو هیئت علمی و رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود در برنامه پیام دارالفنون (تامز تاک) دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به کهنسالی جامعه گفت: توجه به اصول رشد و تکامل برای آینده کشور مهم است. همچنین فرآیند رشد و تکامل در کودکان از اصول مختلفی مانند اصل پویایی، اصل فردی، اصل بازی، اصل انگیزشی و ... تشکیل شده است.

برگزاری اولین همایش اختلال خواندن و نوشتن در زمان رشد در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اولین همایش اختلال خواندن و نوشتن در زمان رشد گفت: همکاری بین رشته ای کلید موفقیت در ارائه خدمات سلامت محور و کار درمانی تیمی است. وقتی بیماری دارای اختلال خوندن و نوشتن به کلینیک مراجعه می کند می بایست ارزیابی های شنوایی، سنجش بینایی و اختلالات شناخت و زبان به صورت تیمی بررسی شود و بهترین برنامه درمانی برای بیمار اجرا شود.