• تاریخ انتشار : 1403/06/17 - 09:03

قابل توجه دانشجویان محترم

قابل توجه دانشجویانی که با مهمانی آنها در نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403 در دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت شده است.

با سلام و آرزوی موفقیت،

دانشجویانی که با تمدید مهمانی آنها در نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403 در دانشگاه علوم پزشکی تهران موافقت گردیده؛ ضروری است از روز شنبه مورخ 17 شهریور 1403 لغایت دوشنبه 19 شهریور 1403 با مراجعه به سایت https://sipad.tums.ac.ir/fromguest و تایید اطلاعات موجود در سامانه سیپاد نسبت به تمدید شماره دانشجویی خود اقدام نمایند. در صورتیکه دانشجویی در ترم گذشته در این دانشگاه مهمان نبوده و با توجه به شرایط خاص با مهمانی ایشان از نیمسال اول 1403 در این دانشگاه موافقت شده باید فرم ثبت نام را تکمیل و کارت ملی، تمام صفحات شناسنامه و نامه دانشگاه مبدا را اسکن نماید.

تذکر:

جهت تمدید شماره دانشجویی فعلی شما و جلوگیری از صدور شماره دانشجویی جدید مقتضی است همان شماره شناسنامه و کدملی که قبلا در سامانه سیپاد ثبت نموده اید وارد نمایید.

ضمنا انتخاب واحد دانشجویان مهمان از روز سه شنبه 20 شهریور ماه 1403 لغایت چهارشنبه 21 شهریور ماه 1403 می باشد.

یادآوری می­گردد مهلت فوق قابل تمدید نبوده و این امور از تمدید شماره دانشجویی به صورت موردی پس از انقضای مهلت فوق به دلیل مشکلات سامانه معذور می­باشد.

• گروه خبری : معاونت آموزشی