• تاریخ انتشار : 1403/06/10 - 07:53

شورای آموزشی دانشکده توانبخشی برگزار شد

نشست شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده با حضور دکتر سیداحمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده در سالن شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این جلسه روز سه‌شنبه 6 شهریور 1403 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده و سایر اعضا در سالن شورا برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر آذر مهری معاون آموزشی دانشکده توانبخشی توضیحاتی در خصوص تقویم آموزشی نیمسال اول 1404-1403 قرائت و زمان شروع کارآموزی­ها ارائه کرد.

وی در ادامه نکاتی در خصوص دستورالعمل تعریف پایان­نامه در سامانه سیپاد و نحوه محاسبه آن برای هر مرتبه علمی را ارائه کرد.

موضوع پیش پروپوزال چند دانشجو مطرح و با اصلاحات مورد موافقت قرار گرفت.

درخواست فرصت ارفاقی دانشجویان گروه های آموزشی فیزیوتراپی، سلامت سالمندی، کاردرمانی، شنوایی شناسی و گفتاردرمانی مطرح و موافقت شد.

درخواست حذف نیمسال­های اول و دوم دانشجوی کارشناسی فیزیوتراپی (پذیرفته شده سهمیه ایثارگران 25 درصد) مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

درخواست یک ترم مرخصی تحصیلی با احتساب در سنوات دانشجوی کارشناسی ارشد سلامت سالمندی مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

• گروه خبری : معاونت آموزشی